Nieuwe beurs voor elektrische aandrijvingen

In de Amsterdamse Rai wordt van 24 tot en met 26 juni de eerste ‘Hybrid Marine World Expo’ gehouden.

De beurs richt zich op de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische en hybride maritieme voortstuwingen. De doelgroep omvat ontwerpers van voortstuwingsinstallaties, scheepseigenaren, operators, scheepsbouwers, motorenbouwers, maritieme architecten en marineofficieren.
Exposanten zijn onder andere ABB Marine, ABC, Baumüller, Caterpillar, Centa, EST Technologies, Imtech, Rotor BV, Sandfirden, SKF solution Factory, Steyr Motors, Rolls Royce, TNO, Volvo, Wärtsilä en Yanmar.
De beurs ‘Hybrid Marine World Expo‘ wordt gehouden in Hal 11 van RAI Amsterdam Na registratie is de toegang gratis. (HH)

Nieuwe beurs voor elektrische aandrijvingen | Schuttevaer.nl

Nieuwe beurs voor elektrische aandrijvingen

In de Amsterdamse Rai wordt van 24 tot en met 26 juni de eerste ‘Hybrid Marine World Expo’ gehouden.

De beurs richt zich op de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische en hybride maritieme voortstuwingen. De doelgroep omvat ontwerpers van voortstuwingsinstallaties, scheepseigenaren, operators, scheepsbouwers, motorenbouwers, maritieme architecten en marineofficieren.
Exposanten zijn onder andere ABB Marine, ABC, Baumüller, Caterpillar, Centa, EST Technologies, Imtech, Rotor BV, Sandfirden, SKF solution Factory, Steyr Motors, Rolls Royce, TNO, Volvo, Wärtsilä en Yanmar.
De beurs ‘Hybrid Marine World Expo‘ wordt gehouden in Hal 11 van RAI Amsterdam Na registratie is de toegang gratis. (HH)