Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kort leven in donkere tijden

Werkendam

Het jaar 1940 is nog maar twee dagen oud als de 37-jarige Matje Kieboom-Heins aan boord van de tjalk Nooit Volmaakt onwel wordt en tegen het kacheltje in het vooronder valt. Ze loopt daarbij zulke ernstige brandwonden op, dat ze op 6 januari in het ziekenhuis van Dordrecht komt te overlijden.

1 / 2
De Nooit Volmaakt laadt in 1932 vlas in ’s Gravendeel. Het is niet bekend welke mensen op de foto staan. (Foto collectie familie Kieboom)

De Nooit Volmaakt laadt in 1932 vlas in ’s Gravendeel. Het is niet bekend welke mensen op de foto staan. (Foto collectie familie Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook