Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

De bommen zijn terug in de visserij

OUDDORP 

De gedwongen terugkeer naar de wekkerkettingen, brengt aan boord ook spanning en angst terug. Er wordt namelijk weer allerhande oorlogstuig opgevist, van niet ontplofte bommen en mijnen tot torpedo’s. Schipper-eigenaar George Groenendijk van de boomkorkotter GO-9 heeft er sinds juli vorig jaar, toen zijn pulsontheffing werd ingetrokken, al 16 opgevist.

1 / 1
George Groenendijk ziet het gevaar letterlijk onder ogen. Sinds afgelopen zomer heeft hij 13 bommen, twee mijnen en een torpedo opgevist. (Foto Bram Pronk)

George Groenendijk ziet het gevaar letterlijk onder ogen. Sinds afgelopen zomer heeft hij 13 bommen, twee mijnen en een torpedo opgevist. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook