Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Trends in scheepsinterieurs

Werkendam

Soms kom je ze nog weleens tegen op historische binnenvaartschepen. Zo’n roefbetimmering van donker gelakt hout. Met deuren voorzien van geslepen glas met sierlijke bloemmotieven. Maar anno 2020 kiezen scheepseigenaren toch liever voor meer comfort en  lichte kleuren. En kou lijden aan boord is met vloerverwarming vooral iets uit een ver verleden.

1 / 4
Het stuurhuis van de Deo Gratias is ingericht door timmerbedrijf De Leeuw & Van Vugt. (Foto De Leeuw & Van Vugt)

Het stuurhuis van de Deo Gratias is ingericht door timmerbedrijf De Leeuw & Van Vugt. (Foto De Leeuw & Van Vugt)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook