Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Onzeker toekomstperspectief

Werkendam

Peter Kramer (42) vond de eerste drie maanden stage als matroos niet de gemakkelijkste. Vooral fysiek had hij het zwaar. ‘s Nachts uit bed en ook overdag hard werken. Maar allengs kreeg hij het varen als man van de wal onder de knie. Ook zijn vriendin Annelieke Nijenhuis (38) zag wel brood in de binnenvaart en zo varen ze alweer zo’n 20 jaar samen op de Sunstar.

1 / 1
Annelieke Nijenhuis en Peter Kramer. Annelieke is de klusser aan boord. ‘Als we storing hebben, ga ik er gelijk op af.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Annelieke Nijenhuis en Peter Kramer. Annelieke is de klusser aan boord. ‘Als we storing hebben, ga ik er gelijk op af.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook