Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Obstakels voor beroepskeuze

Werkendam

Het gebrek aan ligplaatsen en voldoende autosteigers in Duitsland weerhoudt veel jonge mensen ervan om voluit te kiezen voor de binnenvaart. Dat is de stellige overtuiging van schipper Roel Veldman (65 jaar) van de Libero. Zijn twee zonen kozen voor een leven aan de wal, voor Veldman was dat nooit een optie. Ook zijn vrouw Ria vaart nog altijd mee, ook al kochten ze al zo’n 20 jaar geleden een huis in Papendrecht.

1 / 1
Op de foto Roel en Ria Veldman met de kleinkinderen Arwin (3 jaar) en Rosa (6 jaar). (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Op de foto Roel en Ria Veldman met de kleinkinderen Arwin (3 jaar) en Rosa (6 jaar). (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook