Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Schippersvrouwen zitten vaak in een gouden kooi’

Schipper is een prachtig vak, daar is Theo Geneugelijk (55 jaar) heilig van overtuigd. Zelfs als hij een uur lang vertelt over waarom de binnenvaart is verziekt, blijft hij bij die overtuiging. Hij denkt dan ook nog lang niet aan stoppen, maar hoopt zelfs tot zijn 90ste als aflosser te mogen blijven werken.

1 / 1
‘Schippersvrouwen zitten vaak in een gouden kooi’

‘Schippersvrouwen zitten vaak in een gouden kooi’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook