Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Steilsteven Flierefluiter keert ingekort terug in pleziervaart

Ook schepen kennen voor- en tegenspoed. De steilsteven Zuiderzee is daarop geen uitzondering. Dit verhaal beschrijft hoe verschillende eigenaren worstelden en toch boven kwamen en hoe een volkomen afgeschreven schip alsnog een nieuwe toekomst kreeg.

1 / 2
Steilsteven Flierefluiter keert ingekort terug in pleziervaart

Steilsteven Flierefluiter keert ingekort terug in pleziervaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook