Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duurzaam zonder verlies van historisch uiterlijk

Een varend monument in een Museumhaven, daar ga je toch niets aan vernieuwen, zou je zeggen. Hoe oorspronkelijker, hoe beter. Maar de tijden veranderen, fossiele brandstoffen zijn uit, schippers willen varen en hebben stroom nodig en afvalwater wordt geloosd.

1 / 2
Duurzaam zonder verlies van historisch uiterlijk

Duurzaam zonder verlies van historisch uiterlijk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook