Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

De ondergang van ‘Jiskebakje’

‘Dover Coastguard, Dover Coastguard, this is the mv Meile-S passing the reportingline.’ De zoveelste keer binnen een week of wat. Dus een beetje melig. Lading (3000 ton ‘pellets van het een of ander’), luboil, bunkers, de hele rataplan plus bestemming en natuurlijk de ‘last port of call’ doorgeven. ‘Last port of call was Rotjeknor, sir.’

1 / 2
De ondergang van ‘Jiskebakje'

De ondergang van ‘Jiskebakje'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook