Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gepensioneerd schipperspaar op jongste spits van de vloot

Albert Steenbergen en zijn vrouw Vivianne Steenbergen-De Maeyer keerden na 30 jaar aan de wal terug in de binnenvaart. De senioren varen op de Despatch, de jongste spits van de vloot. Ze hopen dat hun schip in de vaart blijft. Over verkopen denken ze nog niet na. ‘Of iemand moet met een goed bod komen.’

1 / 1
Gepensioneerd schipperspaar op jongste spits van de vloot

Gepensioneerd schipperspaar op jongste spits van de vloot

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook