Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Weer naar zee (10): Goede planning

Er lag niets in de weg tijdens de reis van de Tucana van Kotka naar Stettin. De wind liet zich niet zien, de zee lag er glad bij en een kil zonnetje verwarmde het scheepsstaal. Alleen met de voorraden aan boord was het minder gesteld. Er is gebunkerd in het Kielerkanaal, maar de stores zijn toen niet aangevuld.

1 / 2
Weer naar zee (10): Goede planning

Weer naar zee (10): Goede planning

‘De kapitein is in Zweden nog met de taxi even naar de supermarkt geweest om het een en ander te halen’, vertelt stagiair Wander vanuit Finland onderweg naar Polen. ‘Normaal komen de stores in Nederland aan boord. Meestal brengt Martin of Brigitte ze aan boord. Maar we zijn nu al een tijd niet in Nederland geweest.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook