Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Een stap voor de opvolger

Corry Hazewindus en André Dekker varen sinds december 2008 op de 1500-tonner Readiness. Ze verkochten hun vorige schip, omdat ze nog een keer een stap wilden maken voor hun zoon Arjan, als hij het bedrijf wilde overnemen. Intussen is hij bijna klaar met de BOL kapitein/managersopleiding van het STC en komt hij in juni vast aan boord.

1 / 1
Een stap voor de opvolger

Een stap voor de opvolger

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook