Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Akkoord over verplaatsing werklocatie Luyt Groep

Den Oever

De gemeente Hollands Kroon en de Luyt Groep hebben na bijna twee jaar onderhandelen overeenstemming bereikt over de verplaatsing van de werklocatie voor het dokbedrijf in de Vissershaven van Den Oever.

1 / 1
De nieuwe werk- en doklocatie van Luyt in de Vissershaven van Den Oever. (Foto PAS Publicaties)

De nieuwe werk- en doklocatie van Luyt in de Vissershaven van Den Oever. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook