Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hefschip Apollo jaar te laat

ZWIJNDRECHT (B)

Een jaar later dan oorspronkelijk afgesproken heeft de Uljanik-werf in Pula, Kroatiƫ, het hefschip Apollo opgeleverd aan DEME-dochter GeoSea. Het vaartuig is gebouwd naar het NG-5500 X ontwerp van GustoMSC uit Schiedam. De Apollo, inmiddels onderweg naar Nederland, gaat varen onder de vlag van Luxemburg.

1 / 1
Hefschip Apollo jaar te laat

Hefschip Apollo jaar te laat

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook