Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Klipper Friso keert in originele staat terug

DEN HELDER

De nieuwe eigenaren van de klipper Friso, Anne Dekinga en Anita Koolhaas, zijn op Museumhaven Willemsoord begonnen aan de complete restauratie van de tweemastklipper Friso.

1 / 1
Klipper Friso keert in originele staat terug

Klipper Friso keert in originele staat terug

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.M Kruit-Faasse

    Fijn dat deze klipper gerestaureerd wordt, ik ben er op geboren. Hij is rond 1971 verkocht door mijn vader daarna is hij opnieuw onder de zeilen gebracht maar met 2 masten. Zelf heb ik nog een foto hoe mijn opa en oma er mee gezeild hebben. Ik zou het erg leuk vinden om als hij klaar is nog een keer te zien. Hartelijke groet, Hanna Krui

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook