Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Smerp

Smerp

Op een stormachtige middag ben ik onderweg naar Smerp. Niet dat ik een Smerpenaar (Smerpenees, Smerper…?) ken, maar gewoon omdat ik wel eens wilde weten hoe Smerp er uitziet. Tenslotte moet mijn verlof worden gevuld. Ik werp een blik op een uitgeprinte kaart van Google Maps (het navigatiesysteem in mijn auto is al zeker 10 jaar niet voorzien van de laatste wijzigingen van het Nederlandse wegennet). Aha, vlak voordat je de Afsluitdijk oprijdt linksaf.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook