Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IJsbrekers populair als expeditie-superjacht

HARLINGEN

Nederland speelt wereldwijd een toonaangevende rol in de megajachtbouw. Kwaliteit en stipte levering zijn kernwoorden die deze sector succesvol maken. De superrijken weten ons land te vinden en zijn in voor steeds extravagantere aankopen. Een trend van de laatste jaren is de ombouw van ijsbrekers tot luxe expeditievaartuigen.

1 / 3
IJsbrekers populair als expeditie-superjacht

IJsbrekers populair als expeditie-superjacht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook