Blommaert-luiken voor 105 binnenschepen naar Brazilië

Blommaert Aluminium uit Wijnegem (B) heeft in Brazilië een order voor de levering van 105 aluminium luikenkappen binnengehaald. Ze zijn bestemd voor Braziliaanse binnenvaartbakken die sojaproducten over de Amazone vervoeren. De opdracht levert een jaar werk op.

Blommaert-luiken naar Brazilië

Door Hans Heynen
Het contact is gesloten met een bedrijf uit Manaus dat binnenvaartschepen ontwerpt voor het Amazonegebied, waar steeds meer soja wordt verbouwd. Het bedrijf zocht een oplossing voor het afdekken van de ladingen soja. Dat gebeurt nu met dekzeilen, wat tijdrovend is en bovendien niet zo goed voor de kwaliteit van de lading.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Blommaert-luiken voor 105 binnenschepen naar Brazilië | Schuttevaer.nl

Blommaert-luiken voor 105 binnenschepen naar Brazilië

Blommaert Aluminium uit Wijnegem (B) heeft in Brazilië een order voor de levering van 105 aluminium luikenkappen binnengehaald. Ze zijn bestemd voor Braziliaanse binnenvaartbakken die sojaproducten over de Amazone vervoeren. De opdracht levert een jaar werk op.

Blommaert-luiken naar Brazilië

Door Hans Heynen
Het contact is gesloten met een bedrijf uit Manaus dat binnenvaartschepen ontwerpt voor het Amazonegebied, waar steeds meer soja wordt verbouwd. Het bedrijf zocht een oplossing voor het afdekken van de ladingen soja. Dat gebeurt nu met dekzeilen, wat tijdrovend is en bovendien niet zo goed voor de kwaliteit van de lading.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer