Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Geen werk voor offshorevloot 

LAUWERSOOG

Het coronavirus heeft ook zijn weerslag op de activiteiten buitengaats. ‘Er is geen of nauwelijks werk voor onze seismic support vessels en guardvessels’, zegt Paul van Laar, directeur van Van Laar Maritime uit IJmuiden. 

1 / 1
Elf offshore vaartuigen van Van Laar Maritime liggen op Lauwersoog doelloos voor de kant. (Foto Bram Pronk) 

Elf offshore vaartuigen van Van Laar Maritime liggen op Lauwersoog doelloos voor de kant. (Foto Bram Pronk) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook