Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste klus Lesse in Frans-Guyana

CAYENNE

De gloednieuwe sleephopperzuiger Lesse van Baggerbedrijf De Boer/Dutch Dredging is in Zuid-Amerika in de havens van Cayenne en Kourou aan haar eerste grote baggerklus begonnen. De zuiger, met een beuninhoud van 2300 kubieke meter, is begin augustus gelijk na de overdracht naar Frans-Guyana vertrokken.

1 / 1
De nieuwe sleephopperzuiger Lesse op weg naar Frans-Guyana. (Foto Baggerbedrijf De Boer)

De nieuwe sleephopperzuiger Lesse op weg naar Frans-Guyana. (Foto Baggerbedrijf De Boer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook