Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Oord legt kabels bij Taiwan

ROTTERDAM

Het Deense energiebedrijf Ørsted heeft met Van Oord een contract gesloten voor kabellegwerk in de offshore windturbineparken Greater Changhua 1 en 2a bij Taiwan. Het gaat om 280 kilometer kabel, waarvoor Van Oord haar eigen kabellegvaartuig Nexus gaat inzetten.

1 / 1
De Nexus van Van Oord gaat kabels leggen bij Taiwan. (Foto Van Oord) 

De Nexus van Van Oord gaat kabels leggen bij Taiwan. (Foto Van Oord) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook