Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe kabellegponton voor Neptune Marine

HARDINXVELD-GIESSENDAM

De verhuurvloot van Neptune Marine is uitgebreid met een zelfgebouwde multifunctionele transportponton waarmee ook kabelleg- en kabelreparatiewerk kan worden uitgevoerd. Boskalis is de eerste huurder van de in NP 459 gedoopte ponton.

1 / 1
De nieuwe ponton NP 459 keert terug van beproevingen op de Noordzee. (Foto PAS Publicaties)

De nieuwe ponton NP 459 keert terug van beproevingen op de Noordzee. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook