Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Maersk Drilling verder onder nieuwe naam DTC1972

KOPENHAGEN

De aangekondigde verzelfstandiging van de Deense booraannemer Maersk Drilling is afgerond. De boormaatschappij gaat verder onder de naam The Drilling Company of 1972 (DTC1972), verwijzend naar het jaar van oprichting. De boormaatschappij is sinds 4 april onder haar nieuwe naam aan de beurs van Kopenhagen genoteerd.

1 / 1
Maersk Drilling verder onder nieuwe naam DTC1972

Maersk Drilling verder onder nieuwe naam DTC1972

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook