Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Voormalige Nederlandse tanker breekt voor de kust van Ghana

ACCRA [update]

Een voormalige Nederlandse binnenvaarttanker is 24 mei voor de kust van Ghana in West-Afrika doormidden gebroken. Het gaat om de voormalige Ino een 110-meterschip dat sinds 1990 voer voor Kooren en Heeren-Janssen. In 2012 werd ze verkocht naar Nigeria, waar ze als Alice onder de vlag van de Bahamas een tweede leven begon.

1 / 1
Voormalige Nederlandse tanker breekt voor de kust van Ghana

Voormalige Nederlandse tanker breekt voor de kust van Ghana

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • j Teunisse

  Het blijven binnenvaart schepen, de altijd aanwezige deining,(laag frequentie) agressieve lading en geen of ondermaats onderhoud en afwezige survey. En alle ingrediënten voor dit soort droefenis is compleet .

 • G.M. Noldes

  Maria Valentina misschien, die kan wel wat hebben 😉

 • A. Elzinga

  dan maar weer een paar verse schepen er naar toe brengen 🙂

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook