‘Watertruck+ is geen  concurrentievervalsing’

Het Europese project Watertruck+ is onlangs afgerond met een online slotevent. De deelnemers zijn enthousiast, het project is inmiddels goed voor een modal shift van 120.000 ton goederen. En om de ongerustheid onder de particuliere binnenvaartschippers helemaal weg te nemen, werd nogmaals bevestigd dat bij het door Europa gesubsidieerde project geen enkele sprake is van concurrentievervalsing.

Een van de Watertrucks van de André Celis Groep. (Foto Watertruck+)
Een van de Watertrucks van de André Celis Groep. (Foto Watertruck+)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Watertruck+ is geen concurrentievervalsing’ | Schuttevaer.nl

‘Watertruck+ is geen  concurrentievervalsing’

Het Europese project Watertruck+ is onlangs afgerond met een online slotevent. De deelnemers zijn enthousiast, het project is inmiddels goed voor een modal shift van 120.000 ton goederen. En om de ongerustheid onder de particuliere binnenvaartschippers helemaal weg te nemen, werd nogmaals bevestigd dat bij het door Europa gesubsidieerde project geen enkele sprake is van concurrentievervalsing.

Een van de Watertrucks van de André Celis Groep. (Foto Watertruck+)
Een van de Watertrucks van de André Celis Groep. (Foto Watertruck+)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer