Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Van den Herik verruimt Julianakanaal Berg-Obbicht

's-Hertogenbosch

Het verdiepen en verbreden van het Julianakanaal tussen Berg en Obbicht zal worden uitgevoerd door Van den Herik Sliedrecht. Rijkswaterstaat heeft de opdracht voor deze werkzaamheden opnieuw verleend, nadat in 2018 het contract met Deme-dochter De Vries en Van der Wiel werd ontbonden.

1 / 2
Een damwandkuip waarmee Van den Herik ook gaat werken op het traject Berg-Obbicht. (Foto Van den Herik)

Een damwandkuip waarmee Van den Herik ook gaat werken op het traject Berg-Obbicht. (Foto Van den Herik)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook