‘Rijkswaterstaat besteedt te veel uit’

‘Er is te lang en te fors bezuinigd, waardoor er nu grote problemen zijn ontstaan in de infrastructuur’, zei voorzitter Erik Schultz vrijdag 24 mei in het jaarcongres van de BLN-ledengroep Koninklijke Schuttevaer in Nieuwerkerk aan den IJssel. Rijkswaterstaat besteedt volgens Schultz teveel uit, waardoor het ‘gevoel van eigenaarschap’ is verdwenen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Rijkswaterstaat besteedt te veel uit’ | Schuttevaer.nl

‘Rijkswaterstaat besteedt te veel uit’

‘Er is te lang en te fors bezuinigd, waardoor er nu grote problemen zijn ontstaan in de infrastructuur’, zei voorzitter Erik Schultz vrijdag 24 mei in het jaarcongres van de BLN-ledengroep Koninklijke Schuttevaer in Nieuwerkerk aan den IJssel. Rijkswaterstaat besteedt volgens Schultz teveel uit, waardoor het ‘gevoel van eigenaarschap’ is verdwenen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer