Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Rek is eruit bij Rijkswaterstaat’

ROTTERDAM

‘De rek is er bij Rijkswaterstaat wel uit’, stelde voorzitter Erik Schultz van de nautisch-technische BLN-ledengroep Koninklijke Schuttevaer vast in zijn jaarrede tijdens het jaarcongres op 28 juni in Rotterdam. ‘Er zijn nu onvoldoende financiën voor het op orde houden van de eigen assets van Rijkswaterstaat.’

1 / 1
'Rek is eruit bij Rijkswaterstaat'

'Rek is eruit bij Rijkswaterstaat'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook