Strijd om vergeten ziekendorp in haven Rotterdam is gestreden

Een verscholen minidorp, midden tussen de Rotterdamse havens. Gekraakt door een groep kunstenaars die het Rotterdamse Havenbedrijf er heel graag weg wil hebben. Met als kers op de taart een vrij toegankelijk natuurstrand, en uitzicht op de drukbevaren Nieuwe Maas. Het Quarantaineterrein was ooit bedoeld voor zieke zeelui. Maar die zijn er nooit gezien.

Strijd om vergeten ziekendorp in haven Rotterdam is gestreden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Strijd om vergeten ziekendorp in haven Rotterdam is gestreden | Schuttevaer.nl

Strijd om vergeten ziekendorp in haven Rotterdam is gestreden

Een verscholen minidorp, midden tussen de Rotterdamse havens. Gekraakt door een groep kunstenaars die het Rotterdamse Havenbedrijf er heel graag weg wil hebben. Met als kers op de taart een vrij toegankelijk natuurstrand, en uitzicht op de drukbevaren Nieuwe Maas. Het Quarantaineterrein was ooit bedoeld voor zieke zeelui. Maar die zijn er nooit gezien.

Strijd om vergeten ziekendorp in haven Rotterdam is gestreden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer