Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Opnieuw incident met cruiseschip in Venetië (+ video)

VENETIË

Een nieuw incident met een cruiseschip in Venetië heeft de roep om deze ‘wolkenkrabbers van de zee’ uit de stad te weren verder aangewakkerd. Zondag 7 juli raakte de onder Italiaanse vlag varende Costa Deliziosa in moeilijkheden toen ze via de doorvaart langs de historische binnenstad voer. Op videobeelden die van de kant gemaakt zijn is te zien dat het 294 meter lange schip in een heftige bui rakelings langs een kade vaart en maar net een luxe motorjacht kan ontwijken.

1 / 1
De bijna-aanvaring van de Costa Deliziosa in beeld. (Beeld: schiffsradar.net)

De bijna-aanvaring van de Costa Deliziosa in beeld. (Beeld: schiffsradar.net)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook