Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘No Grandi Navi’ tegen cruiseschepen in Venetië

VENETIË

Duizenden mensen hebben zaterdag 8 juni in Venetië opgeroepen voor een verbod van grote cruiseschepen. Aanleiding is de aanvaring van het grote cruiseschip MSC Opera met een riviercruiseschip een week eerder. Daarbij vielen vier gewonden.

1 / 1
Een groot protest ‘No Grandi Navi’ tegen cruiseschepen in Venetië. (Foto Andrea Merola / EPA)

Een groot protest ‘No Grandi Navi’ tegen cruiseschepen in Venetië. (Foto Andrea Merola / EPA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook