Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Cruiseschip vaart op riviercruiseschip in Venetië: vier gewonden

VENETIË

Het cruiseschip MSC Opera voer zondagmorgen 2 juni in Venetië met flinke snelheid tegen het afgemeerde, onder Nederlandse vlag varende riviercruiseschip River Countess. Volgens Italiaanse media raakten daarbij vier oudere buitenlandse toeristes lichtgewond.

1 / 1
Boegschade aan de River Countess. (Foto Vigili del Fuoco / Brandweer Venetië)

Boegschade aan de River Countess. (Foto Vigili del Fuoco / Brandweer Venetië)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook