Interview

Dirk Verstraeten: Verlader aan het roer bij DGA Shipping

Dirk Verstraeten werkte bijna 33 jaar bij chemiereus Covestro en is sinds mei 2022 CEO bij binnenvaartbedrijf DGA Shipping. Hij gaat zich inzetten om dit traditionele bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Minder CO2, meer vergroening, meer samenwerking en ook vooral meer data-uitwisseling, is de boodschap van deze voormalige binnenvaart-verlader.

De nieuwe CEO van DGA Shipping, Dirk Verstraeten. Foto's René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Dirk Verstraeten: Verlader aan het roer bij DGA Shipping | Schuttevaer.nl
Interview

Dirk Verstraeten: Verlader aan het roer bij DGA Shipping

Dirk Verstraeten werkte bijna 33 jaar bij chemiereus Covestro en is sinds mei 2022 CEO bij binnenvaartbedrijf DGA Shipping. Hij gaat zich inzetten om dit traditionele bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Minder CO2, meer vergroening, meer samenwerking en ook vooral meer data-uitwisseling, is de boodschap van deze voormalige binnenvaart-verlader.

De nieuwe CEO van DGA Shipping, Dirk Verstraeten. Foto's René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer