Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijnmonders koesteren sleepboten

ROTTERDAM

De regio Rijnmond heeft een naam hoog te houden als het gaat om varend erfgoed. Daar waar de meeste scheepvaartbewegingen zijn, kent men vanzelfsprekend ook veel liefhebbers van klassieke schepen. Zij houden veelal op eigen kosten een omvangrijke historische vloot in de vaart.

1 / 1
De Leanke van Leenman is 75 jaar oud en nog steeds actief. (Foto Arie Pieters)

De Leanke van Leenman is 75 jaar oud en nog steeds actief. (Foto Arie Pieters)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook