Maritime Innovation Platform

Slimmere Nederlandse scheepsbouw draait vooral om samenwerking

Om slimmer te ontwerpen en produceren in de Nederlandse maritieme maakindustrie, moeten werven, rederijen en ontwerpbureaus vooral samenwerken. Daar hamerden Arnold de Bruijn (Netherlands Maritime Technology), Maarten Mackaaij (Eriks), Bernardete Castro (Royal IHC) en Harry Doze (Marstrat) onlangs op tijdens het Maritime Innovation Platform in Dordrecht op 9 juni.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Slimmere Nederlandse scheepsbouw draait vooral om samenwerking | Schuttevaer.nl
Maritime Innovation Platform

Slimmere Nederlandse scheepsbouw draait vooral om samenwerking

Om slimmer te ontwerpen en produceren in de Nederlandse maritieme maakindustrie, moeten werven, rederijen en ontwerpbureaus vooral samenwerken. Daar hamerden Arnold de Bruijn (Netherlands Maritime Technology), Maarten Mackaaij (Eriks), Bernardete Castro (Royal IHC) en Harry Doze (Marstrat) onlangs op tijdens het Maritime Innovation Platform in Dordrecht op 9 juni.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer