Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Sloep

ROTTERDAM

Ome Henk heeft een boot gekocht. En om een goede reden: Nederland zat thuis omdat iedereen plotseling ziek werd. Geen biljartavonden meer, geen vakantie en vooral veel thuiswerken. Tja, en dan wil je wel eens wat.

1 / 1
Ook op zee zijn er genoeg mensen die het water opgaan zonder ervaring.

Ook op zee zijn er genoeg mensen die het water opgaan zonder ervaring.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook