Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

ICS wil wereldwijde toeteractie voor vaccinatie zeelieden

LONDEN

De International Chamber of Shipping (ICS) wil dat wereldwijd alle schepen in havens op 25 juni om twaalf uur ’s middags hun hoorn blazen om aandacht te vragen voor het inenten van zeelieden. Het initiatief heeft de naam ‘Shout out for seafarers’, laat je horen voor zeevarenden, gekregen. Op 25 juni is het de IMO’s ‘Day of the Seafarer’. De ICS stelt dat nog zeker 200.000 zeelieden wereldwijd niet kunnen worden afgelost omdat ze niet zijn ingeënt.

1 / 1
Zeelieden zitten nog bij duizenden vast op schepen omdat ze niet kunnen worden gevaccineerd. (Foto ICS)

Zeelieden zitten nog bij duizenden vast op schepen omdat ze niet kunnen worden gevaccineerd. (Foto ICS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook