Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

KVNR: Vaccinatieprogramma voor zeevarenden begint medio juni

Rotterdam

Alle zeevarenden, ongeacht nationaliteit, op schepen onder Nederlandse vlag of Nederlands beheer komen in aanmerking voor een vaccinatie. Het vaccinatieprogramma voor zeevarenden gaat medio juni van start. De KVNR heeft het programma onder haar beheer.

1 / 1
In Singapore kregen Zeevarenden voorrang. (Foto Singapore Maritieme Officers' Union)

In Singapore kregen Zeevarenden voorrang. (Foto Singapore Maritieme Officers' Union)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook