Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Containertarieven gaan skyhigh

LONDEN

De kosten voor verscheping van een 40 voets container van China naar Europa is de afgelopen twee maanden verviervoudigd. In november kostte dat nog ongeveer 2000 dollar, eind januari moest bijna 9000 dollar worden betaald.

1 / 1
Lege containers zijn op de productielocaties van de wereld een schaars product geworden. (Foto Wikipedia)

Lege containers zijn op de productielocaties van de wereld een schaars product geworden. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook