EUBO wil doorgaan

De European United Barge Owners (EUBO) wil eerdaags opnieuw proberen de coöperaties Rent-a-Ship en Barge4Rent op te starten.

spotprentje

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Deel dit artikel

Reacties (28)

  • Puntje is een beetje erg jaloers!
    Wat maakt het nou uit wat voor rotauto je rijdt.
    Een nieuwe “vett” BMW kost evenveel als een oude (oldtimer) van 60 jaar oud, is dat dan een barrel?
    Oftewel wat maakt het uit, jij kiest ook de auto die je wilt én kan betalen.

    Geplaatst door: Hans op
  • Komt het toch nog uit wat die makelaar zei; Ik houd ze dom en jullie houden ze arm. Al een oud gezegde trouwens en toch maar nieuwe schepen bouwen. Waarom eigenlijk, leg dat eens uit! Niet zeggen dat je het voor de bevrachter of je collega,s deed, dat word afgezaagd!

    Geplaatst door: het laatste woord. op
  • Wattun stelletje ballen zeg, die bevragters.
    Naaien ons en staan dan ook nog uit hub nek te kletsen; vet verdienen over de rug van ons en dan maar wijzen naar ons alsof wij de schuld zijn.

    Een stelletje graaiers zin’t ove onze rug.

    Laatst zag ik d’r een paar eten, vette bmw en jaguar voor de deur met ‘zo-n bankman van die rabo uit rotterdam.
    en daa mot je dan op vertrouwe

    Geplaatst door: puntje op
  • beste RaSgetuige,

    Wat zijn dit nu toch voor vreemde opmerkingen? waarom een bevrachter de grond intrappen? En dan ook nog een waar ik juist veel respect voor heb op kunnen brengen de afgelopen weken. Deze man is tenminste niet bang om zijn standpunten te ventileren met naam en toenaam. (ik wel) zij hebben de afgelopen jaren goed gedraaid hoorde ik van een buurman die een Rijnaardevlag in top heeft. Flinke winsten gedraaid en nu dus heus wel een reserve. Tenminste dat hoop ik, want ondanks dat ik niet verbonden ben met welke bevrachter dan ook, dat zijn pas echt ondernemers. zelf vaar ik al jaren in de huur en ik ben blij dat wij (en vele anderen die ook in de huur zitten) niet de problemen hebben waarover hier allemaal geschreven wordt. vreemd vind ik nog altijd dat de schippers zelf de aangeboden reizen accepteren en achteraf wel op fora hun beklag doen. er wordt dan vaak gezegd dat er geen keuze is, maar naar mijn mening heeft iedereen de keuze. ga zelf eens op zoek naar een opdrachtgever. de markt trekt weer aan, dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen. als stilliggen voor jullie toch goedkoper is dan varen leg hem dan eens een week stil en stap in de auto, voor ieder die de schuttevaerpagina hier kan vinden, die kan volgens mij ook google-en, zoek eens naar zand- en grind handel op- en overslag, containerterminal en voor de veevoervaarders zoek eens rechtstreeks contact met een hendrix of een de heus en ook in het buitenland zijn er contacten te leggen. mochten zij u niet rechtstreeks in de huur nemen dan is het toch een kleine moeite om te vragen wie hun eerste contactpersoon is op het gebied van bevrachtingen?

    In mijn situatie is een coop nutteloos, ik snap het initiatief wel maar om dan jullie voormalige bevrachters dan hier de schuld van te geven dat is niet realistisch, zij hebben ook een bedrijf en als jullie die vrachten accepteren is dat jullie probleem wanneer zij binnen een acceptabele termijn het volgens jullie schamelijke bedrag op jullie rekening bijschrijven valt hen niets te verwijten.

    Met vriendelijke groet,

    Een schipper/eigenaar die zich al jaren naar tevredenheid verhuurd

    Geplaatst door: buiten de boot/eubo op
  • Nou zit ik mij al sinds het begin van het ontstaan van de cooperaties van de EUBO over een ding te verwonderen. Toen een aantal jaren geleden de al bestaande cooperaties meer leden wilde gaf er niemand thuis, want ze hadden het zo goed op de vrije markt. Nu is het wat slechter en moet er ineens samengewerkt worden. Had dat een aantal jaren geleden bedacht! Dan was deze ellende ook niet ontstaan waarschijnlijk.

    Groeten van iemand die het ondanks de crisis prima naar zijn zin heeft bij een cooperatie

    Geplaatst door: maakt niet uit op
  • De banken hebben een lange adem,nu is het zeker wachten,wanneer de motoren er uit lopen of wat dan ook. In ieder geval,steeds verder de shit in! Zo gaat het, wanneer de markt z,n werk niet kan doen.Of misschien samenwerken? Nee, dat is in de binnenvaart een vies woord.

    Geplaatst door: m op
  • Ik heb dirk al eens Uberwachtmeister vd Meulen genoemd en toen kreeg ik straf, mocht ik 2 weken niet reageren op de site dus zo zal ik um deze keer niet noemen…

    Geplaatst door: Frits op
  • Is het u ook opgevallen dat Rijnaarde zijn werk niet meer wegkrijgt? De meeste Bargelinkmeldingen zijn van Rijnaarde en ook veel telefonisch aangeboden werk is van hun. Natuurlijk weigeren wij om het rechtstreeks van hun aan te nemen. Het is mooi om te zien hoe ze in hun eigen gegraven kuil zijn gestort!!

    Geplaatst door: RaSgetuige op
  • net gelezen in de online schuttevaer: BEVRACHTINGS PROVISIE ONGEBRUIKELIJK
    na onderzoek van de franse nma is gebleken dat de bevrachters duidelijk in dienst zijn van de verladers en geen enkele reden hebben om de schipper ten dienste te zijn dus waarom zouden zijn provisie betalen voor iemand die geen werk voor ze verricht maar voor de andere partij.
    het zal in nederland geen haar beter zijn vrees ik

    Geplaatst door: j. op
  • Dat de meeste schipper voor hun vaste relatie willen blijven varen was op voorhand bekend . Hier is een verhitte discussie over geweest op het vaart forum ! Waarom blijven de Eubo leden dan toch denken dat er een eenheid komt in de binnenvaart ! Nou Eubo jongens die komt er niet dus kan je de gedachten van allemaal in de coöperatie ook wel vergeten . We hebben te maken met een commerciële markt en daar hebben we het maar mee te doen . Er word aan alle kanten gerekend en bekeken door veel ondernemers hoe of wat is het beste voor mijn eigen onderneming . De gedachten van eenheid leeft niet bij veel ondernemers en de gedachten van samenwerken al helemaal niet ! Het is alleen maar ik , ik en ik verder gaat de gedachte niet . Wat is dan de oplossing ? Volgens mij kan je dan het beste gaan werken met de schippers die wel willen gaan samenwerken .
    En dan maar zien hoe ver je komt .

    Coöperatie !

    Geplaatst door: Synergie op
  • regel 4 van de huisregels voor de mensen willen die reageren, gelden die alleen voor de lezers ?? lijkt me dat het plaatsen van de 2 spot prentjes in strijd zijn met regel 4, dus graag verwijderen

    Geplaatst door: pietje puk op
  • @bange poeperd/t
    Het is idd een tip. Als jou bevrachter net zo reageerd als de mijne, had ik allang de banden verbroken. ik heb het dus gedaan, en naar tevredenheid. Nuzoek ik alleen nog kantoren met eigen werk, en sluit tussenpersonen uit.

    Ik heb 7 weken mij ingezet om iets voor de coöps te betekenen: ca 150 schippers aan de bel gehad. De algemene reactie was: dan ben ik mijn relatie kwijt. Destemeer een reden om vooral achter de coöps te gaan staan, middels een intentieverklaring.

    Ik meldde mij annoniem, omdat ik van het begin niet in de publiciteit wilde komen. Is mij aardig gelukt, maar toch weet ieder kantoor dat ik mee doe. Daarom nu een vriendelijke groet vanaf de Kamperzand, en zal vanaf nu schrijven onder mijn echte naam:
    Maarten Peggeman

    Geplaatst door: member RaS op
  • Navraag leert dat dit stukje fijn door scuttevaer zelf verzonnen is en zonder tostemming of overleg is geplaatst….
    Dus hoezo stemming makerij
    de vorige rij reacties werd zeker te lang kan je hier overnieuw beginnen laten we er het zwijgen maar toe doen en afwachten .
    je weet koelkasten en lade`s kunnen zomaar open gaan en dicht
    grts Bram ras eubolid enz

    Geplaatst door: Bram westeind op
  • Hallo Dirk Van Meulen wanneer ga je eens dat annoniem melden afschaffen .Dan zijn we gans dat gezeever kwijt . Hier is niemand mee gediend !!!

    Geplaatst door: Rifaut Patrick op
  • Beste schuttevaer, ik stel voor om alles wat met eubo te maken heeft niet meer te publiceren, dit schijnt bij heel veel mensen erg gevoelig te liggen en kunnen alleen maar op ik mag wel zeggen schandalige wijze reageren.
    Daar dit een openbare site is en dus voor iedereen toegangelijk komt ons mooie beroep nou niet echt goed over.

    Geplaatst door: frits op
  • Zucht….
    Daar gaan we weer!

    Geplaatst door: dorus op
  • De vorm zal zijn Eubo groot cooperatief bevrachtings kantoor. Uiteindelijk weer een bevrachter erbij, Geen mercedes meer op de achterroef maar nog grotere auto,s bij de bevrachters. schippers houd eens voet bij stuk en ga niet voor niks varen. Nor

    Geplaatst door: nor op
  • Bange poeperd, ik was ook op die vergadering en heb ook mijn conclusies getrokken en dat rekensommetje is 180-2 Ik ga tzt dan ook maar mee liften als het ooit zover mag komen

    Geplaatst door: mijn pamper is ook vol op
  • Beste ikke ik was met mijn laatste reis bezig en had mijn bevrachter in de ijskast gezet, toen het bericht kwam in de pers van Uitstel.
    Op de vergadering geweest en daar is het bevestigt en tevens weer in de pers
    Dus vandaar met hangende pootjes terug, en dat was ik niet een tweede keer van plan.
    Beste Jefke we hebben ieder onze eigen conclusie getrokken na bezoek aan de vergadering of we zijn niet op dezelfde vergadering geweest.
    Ik was bij de RAS vergadering en jij bij de b4r vergadering hahahaha.
    Vandaar 180-1=179.

    member ras misschien ook een goede tip en zou een bevrachters wissel mij ook goed doen Bedankt
    Wordt vervolgd.

    Geplaatst door: bange poeperd op
  • @ -bange poeperd-Helaas hebben ze mijn vertrouwen verloren, ik ga niet nog een keer, met hangende pootjes terug, naar de bevrachter.—-

    Wanneer je zo om moet gaan, met je bevrachter, is dat een kwalijke zaak, en een struikelblok om een normale vrachtprijs te bedingen??
    Bevrachters gangsters noemen vind ik overdreven , Maar schippers angsthazen noemen, terecht.
    De RaS krijgt de schuld, geen geld/ te weinig leden/ uitstel startdatum.

    Maar de angsthazen zijn de schuldige, hadden de mensen massaal aangemeld, dan had de film al gelopen.Bijna iedereen verzon een k*tsmoes om niet mee te hoeven doen, maar wel hopen dat het slaagt!!
    Met deze mentaliteit kun je de bevrachters niet de schuld geven, alleen jezelf.

    Geplaatst door: subaru rijder op
  • @bange poepert
    Ik heb nog nooit met zoveel plezier gevaren als nu, sinds ik bij vast kantoor weg gegaan ben met ruzie.

    Geplaatst door: member RaS op
  • @lach me rot. ik probeer al tijden elke reis te onderhandelen. zo goed als altijd vang ik bot.
    @bange poeperd. ik begrijp niet dat je met hangende pootjes terug bent moeten gaan naar jou bevrachter? eubo was nog niet eens begonnen dus zou je in principe nog niet weg geweest zijn bij je bevrachter.

    Geplaatst door: ikke op
  • @bange poeperd
    jij bent geen echte lid want anders wist je dat het ni van tafel was !!!!!!!!
    179+1 180

    Geplaatst door: jefke op
  • Ik raak helemaal in de war, wel niet wel niet wel niet.
    Maar het ligt in de la en hebben geen geld en geen leden, hoe ga je beginnen.
    Of was dit weer een opzetje om de EUBO in de publiciteit te houden.
    Helaas hebben ze mijn vertrouwen verloren, ik ga niet nog een keer, met hangende pootjes terug, naar de bevrachter.
    180-1=179

    Geplaatst door: bange poeperd op
  • de bevrachters zijn gangsters !
    ze pikken het geld van de schippers !
    ik hoop dat eubo het egt wel goed ga doen zodat de bevrachters met hun handen in hun haar gaan zitten !!
    eubo doe verder !!!!!!
    groetjes bjorn

    Geplaatst door: bjorn op
  • Ik word een beetje moe van die eubo.
    Vraag gewoon eens wat meer vracht er liggen nergens lege schepen.
    Tis geen kwestie van niet willen betalen maar van een groep die klakkeloos aanneemt.

    Geplaatst door: lach me rot op
  • dat plaatje met die boef met die zak euro’s is gewoon een bevrachter met gestolen geld van de schippers.

    Geplaatst door: dagobert op
  • er zitten al jaren denen ondergedoken voor spotprentjes .
    lijkt mij als bevrachter niet gezellig vanuit een schuilkelder te moeten bevrachten

    Geplaatst door: b op

Reageer

EUBO wil doorgaan | Schuttevaer.nl

EUBO wil doorgaan

De European United Barge Owners (EUBO) wil eerdaags opnieuw proberen de coöperaties Rent-a-Ship en Barge4Rent op te starten.

spotprentje

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Deel dit artikel

Reacties (28)

  • Puntje is een beetje erg jaloers!
    Wat maakt het nou uit wat voor rotauto je rijdt.
    Een nieuwe “vett” BMW kost evenveel als een oude (oldtimer) van 60 jaar oud, is dat dan een barrel?
    Oftewel wat maakt het uit, jij kiest ook de auto die je wilt én kan betalen.

    Geplaatst door: Hans op
  • Komt het toch nog uit wat die makelaar zei; Ik houd ze dom en jullie houden ze arm. Al een oud gezegde trouwens en toch maar nieuwe schepen bouwen. Waarom eigenlijk, leg dat eens uit! Niet zeggen dat je het voor de bevrachter of je collega,s deed, dat word afgezaagd!

    Geplaatst door: het laatste woord. op
  • Wattun stelletje ballen zeg, die bevragters.
    Naaien ons en staan dan ook nog uit hub nek te kletsen; vet verdienen over de rug van ons en dan maar wijzen naar ons alsof wij de schuld zijn.

    Een stelletje graaiers zin’t ove onze rug.

    Laatst zag ik d’r een paar eten, vette bmw en jaguar voor de deur met ‘zo-n bankman van die rabo uit rotterdam.
    en daa mot je dan op vertrouwe

    Geplaatst door: puntje op
  • beste RaSgetuige,

    Wat zijn dit nu toch voor vreemde opmerkingen? waarom een bevrachter de grond intrappen? En dan ook nog een waar ik juist veel respect voor heb op kunnen brengen de afgelopen weken. Deze man is tenminste niet bang om zijn standpunten te ventileren met naam en toenaam. (ik wel) zij hebben de afgelopen jaren goed gedraaid hoorde ik van een buurman die een Rijnaardevlag in top heeft. Flinke winsten gedraaid en nu dus heus wel een reserve. Tenminste dat hoop ik, want ondanks dat ik niet verbonden ben met welke bevrachter dan ook, dat zijn pas echt ondernemers. zelf vaar ik al jaren in de huur en ik ben blij dat wij (en vele anderen die ook in de huur zitten) niet de problemen hebben waarover hier allemaal geschreven wordt. vreemd vind ik nog altijd dat de schippers zelf de aangeboden reizen accepteren en achteraf wel op fora hun beklag doen. er wordt dan vaak gezegd dat er geen keuze is, maar naar mijn mening heeft iedereen de keuze. ga zelf eens op zoek naar een opdrachtgever. de markt trekt weer aan, dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen. als stilliggen voor jullie toch goedkoper is dan varen leg hem dan eens een week stil en stap in de auto, voor ieder die de schuttevaerpagina hier kan vinden, die kan volgens mij ook google-en, zoek eens naar zand- en grind handel op- en overslag, containerterminal en voor de veevoervaarders zoek eens rechtstreeks contact met een hendrix of een de heus en ook in het buitenland zijn er contacten te leggen. mochten zij u niet rechtstreeks in de huur nemen dan is het toch een kleine moeite om te vragen wie hun eerste contactpersoon is op het gebied van bevrachtingen?

    In mijn situatie is een coop nutteloos, ik snap het initiatief wel maar om dan jullie voormalige bevrachters dan hier de schuld van te geven dat is niet realistisch, zij hebben ook een bedrijf en als jullie die vrachten accepteren is dat jullie probleem wanneer zij binnen een acceptabele termijn het volgens jullie schamelijke bedrag op jullie rekening bijschrijven valt hen niets te verwijten.

    Met vriendelijke groet,

    Een schipper/eigenaar die zich al jaren naar tevredenheid verhuurd

    Geplaatst door: buiten de boot/eubo op
  • Nou zit ik mij al sinds het begin van het ontstaan van de cooperaties van de EUBO over een ding te verwonderen. Toen een aantal jaren geleden de al bestaande cooperaties meer leden wilde gaf er niemand thuis, want ze hadden het zo goed op de vrije markt. Nu is het wat slechter en moet er ineens samengewerkt worden. Had dat een aantal jaren geleden bedacht! Dan was deze ellende ook niet ontstaan waarschijnlijk.

    Groeten van iemand die het ondanks de crisis prima naar zijn zin heeft bij een cooperatie

    Geplaatst door: maakt niet uit op
  • De banken hebben een lange adem,nu is het zeker wachten,wanneer de motoren er uit lopen of wat dan ook. In ieder geval,steeds verder de shit in! Zo gaat het, wanneer de markt z,n werk niet kan doen.Of misschien samenwerken? Nee, dat is in de binnenvaart een vies woord.

    Geplaatst door: m op
  • Ik heb dirk al eens Uberwachtmeister vd Meulen genoemd en toen kreeg ik straf, mocht ik 2 weken niet reageren op de site dus zo zal ik um deze keer niet noemen…

    Geplaatst door: Frits op
  • Is het u ook opgevallen dat Rijnaarde zijn werk niet meer wegkrijgt? De meeste Bargelinkmeldingen zijn van Rijnaarde en ook veel telefonisch aangeboden werk is van hun. Natuurlijk weigeren wij om het rechtstreeks van hun aan te nemen. Het is mooi om te zien hoe ze in hun eigen gegraven kuil zijn gestort!!

    Geplaatst door: RaSgetuige op
  • net gelezen in de online schuttevaer: BEVRACHTINGS PROVISIE ONGEBRUIKELIJK
    na onderzoek van de franse nma is gebleken dat de bevrachters duidelijk in dienst zijn van de verladers en geen enkele reden hebben om de schipper ten dienste te zijn dus waarom zouden zijn provisie betalen voor iemand die geen werk voor ze verricht maar voor de andere partij.
    het zal in nederland geen haar beter zijn vrees ik

    Geplaatst door: j. op
  • Dat de meeste schipper voor hun vaste relatie willen blijven varen was op voorhand bekend . Hier is een verhitte discussie over geweest op het vaart forum ! Waarom blijven de Eubo leden dan toch denken dat er een eenheid komt in de binnenvaart ! Nou Eubo jongens die komt er niet dus kan je de gedachten van allemaal in de coöperatie ook wel vergeten . We hebben te maken met een commerciële markt en daar hebben we het maar mee te doen . Er word aan alle kanten gerekend en bekeken door veel ondernemers hoe of wat is het beste voor mijn eigen onderneming . De gedachten van eenheid leeft niet bij veel ondernemers en de gedachten van samenwerken al helemaal niet ! Het is alleen maar ik , ik en ik verder gaat de gedachte niet . Wat is dan de oplossing ? Volgens mij kan je dan het beste gaan werken met de schippers die wel willen gaan samenwerken .
    En dan maar zien hoe ver je komt .

    Coöperatie !

    Geplaatst door: Synergie op
  • regel 4 van de huisregels voor de mensen willen die reageren, gelden die alleen voor de lezers ?? lijkt me dat het plaatsen van de 2 spot prentjes in strijd zijn met regel 4, dus graag verwijderen

    Geplaatst door: pietje puk op
  • @bange poeperd/t
    Het is idd een tip. Als jou bevrachter net zo reageerd als de mijne, had ik allang de banden verbroken. ik heb het dus gedaan, en naar tevredenheid. Nuzoek ik alleen nog kantoren met eigen werk, en sluit tussenpersonen uit.

    Ik heb 7 weken mij ingezet om iets voor de coöps te betekenen: ca 150 schippers aan de bel gehad. De algemene reactie was: dan ben ik mijn relatie kwijt. Destemeer een reden om vooral achter de coöps te gaan staan, middels een intentieverklaring.

    Ik meldde mij annoniem, omdat ik van het begin niet in de publiciteit wilde komen. Is mij aardig gelukt, maar toch weet ieder kantoor dat ik mee doe. Daarom nu een vriendelijke groet vanaf de Kamperzand, en zal vanaf nu schrijven onder mijn echte naam:
    Maarten Peggeman

    Geplaatst door: member RaS op
  • Navraag leert dat dit stukje fijn door scuttevaer zelf verzonnen is en zonder tostemming of overleg is geplaatst….
    Dus hoezo stemming makerij
    de vorige rij reacties werd zeker te lang kan je hier overnieuw beginnen laten we er het zwijgen maar toe doen en afwachten .
    je weet koelkasten en lade`s kunnen zomaar open gaan en dicht
    grts Bram ras eubolid enz

    Geplaatst door: Bram westeind op
  • Hallo Dirk Van Meulen wanneer ga je eens dat annoniem melden afschaffen .Dan zijn we gans dat gezeever kwijt . Hier is niemand mee gediend !!!

    Geplaatst door: Rifaut Patrick op
  • Beste schuttevaer, ik stel voor om alles wat met eubo te maken heeft niet meer te publiceren, dit schijnt bij heel veel mensen erg gevoelig te liggen en kunnen alleen maar op ik mag wel zeggen schandalige wijze reageren.
    Daar dit een openbare site is en dus voor iedereen toegangelijk komt ons mooie beroep nou niet echt goed over.

    Geplaatst door: frits op
  • Zucht….
    Daar gaan we weer!

    Geplaatst door: dorus op
  • De vorm zal zijn Eubo groot cooperatief bevrachtings kantoor. Uiteindelijk weer een bevrachter erbij, Geen mercedes meer op de achterroef maar nog grotere auto,s bij de bevrachters. schippers houd eens voet bij stuk en ga niet voor niks varen. Nor

    Geplaatst door: nor op
  • Bange poeperd, ik was ook op die vergadering en heb ook mijn conclusies getrokken en dat rekensommetje is 180-2 Ik ga tzt dan ook maar mee liften als het ooit zover mag komen

    Geplaatst door: mijn pamper is ook vol op
  • Beste ikke ik was met mijn laatste reis bezig en had mijn bevrachter in de ijskast gezet, toen het bericht kwam in de pers van Uitstel.
    Op de vergadering geweest en daar is het bevestigt en tevens weer in de pers
    Dus vandaar met hangende pootjes terug, en dat was ik niet een tweede keer van plan.
    Beste Jefke we hebben ieder onze eigen conclusie getrokken na bezoek aan de vergadering of we zijn niet op dezelfde vergadering geweest.
    Ik was bij de RAS vergadering en jij bij de b4r vergadering hahahaha.
    Vandaar 180-1=179.

    member ras misschien ook een goede tip en zou een bevrachters wissel mij ook goed doen Bedankt
    Wordt vervolgd.

    Geplaatst door: bange poeperd op
  • @ -bange poeperd-Helaas hebben ze mijn vertrouwen verloren, ik ga niet nog een keer, met hangende pootjes terug, naar de bevrachter.—-

    Wanneer je zo om moet gaan, met je bevrachter, is dat een kwalijke zaak, en een struikelblok om een normale vrachtprijs te bedingen??
    Bevrachters gangsters noemen vind ik overdreven , Maar schippers angsthazen noemen, terecht.
    De RaS krijgt de schuld, geen geld/ te weinig leden/ uitstel startdatum.

    Maar de angsthazen zijn de schuldige, hadden de mensen massaal aangemeld, dan had de film al gelopen.Bijna iedereen verzon een k*tsmoes om niet mee te hoeven doen, maar wel hopen dat het slaagt!!
    Met deze mentaliteit kun je de bevrachters niet de schuld geven, alleen jezelf.

    Geplaatst door: subaru rijder op
  • @bange poepert
    Ik heb nog nooit met zoveel plezier gevaren als nu, sinds ik bij vast kantoor weg gegaan ben met ruzie.

    Geplaatst door: member RaS op
  • @lach me rot. ik probeer al tijden elke reis te onderhandelen. zo goed als altijd vang ik bot.
    @bange poeperd. ik begrijp niet dat je met hangende pootjes terug bent moeten gaan naar jou bevrachter? eubo was nog niet eens begonnen dus zou je in principe nog niet weg geweest zijn bij je bevrachter.

    Geplaatst door: ikke op
  • @bange poeperd
    jij bent geen echte lid want anders wist je dat het ni van tafel was !!!!!!!!
    179+1 180

    Geplaatst door: jefke op
  • Ik raak helemaal in de war, wel niet wel niet wel niet.
    Maar het ligt in de la en hebben geen geld en geen leden, hoe ga je beginnen.
    Of was dit weer een opzetje om de EUBO in de publiciteit te houden.
    Helaas hebben ze mijn vertrouwen verloren, ik ga niet nog een keer, met hangende pootjes terug, naar de bevrachter.
    180-1=179

    Geplaatst door: bange poeperd op
  • de bevrachters zijn gangsters !
    ze pikken het geld van de schippers !
    ik hoop dat eubo het egt wel goed ga doen zodat de bevrachters met hun handen in hun haar gaan zitten !!
    eubo doe verder !!!!!!
    groetjes bjorn

    Geplaatst door: bjorn op
  • Ik word een beetje moe van die eubo.
    Vraag gewoon eens wat meer vracht er liggen nergens lege schepen.
    Tis geen kwestie van niet willen betalen maar van een groep die klakkeloos aanneemt.

    Geplaatst door: lach me rot op
  • dat plaatje met die boef met die zak euro’s is gewoon een bevrachter met gestolen geld van de schippers.

    Geplaatst door: dagobert op
  • er zitten al jaren denen ondergedoken voor spotprentjes .
    lijkt mij als bevrachter niet gezellig vanuit een schuilkelder te moeten bevrachten

    Geplaatst door: b op

Reageer