Huizinga in Roemenië: Donau beter benutten

‘Het Nederlandse bedrijfsleven kan helpen om de kansen voor Constanta en de Donau volledig te benutten.’ Dat is de boodschap die staatssecretaris Tineke Huizinga van Verkeer en Waterstaat vandaag in de Roemeense Zwarte Zee-havenstad voor het voetlicht brengt.

In Constanta spreekt de staatssecretaris, aan boord van het Nederlandse marineschip HMS Johan de Witt, over de ontwikkeling van de haven en de versterking van de binnenvaart. De Roemeense president Basescu en minister
Berceanu van Transport en Infrastructuur zijn aanwezig op de conferentie, die is georganiseerd door het European Gateways Platform, waarin de Nederlandse maritieme sector is gebundeld.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Huizinga in Roemenië: Donau beter benutten | Schuttevaer.nl

Huizinga in Roemenië: Donau beter benutten

‘Het Nederlandse bedrijfsleven kan helpen om de kansen voor Constanta en de Donau volledig te benutten.’ Dat is de boodschap die staatssecretaris Tineke Huizinga van Verkeer en Waterstaat vandaag in de Roemeense Zwarte Zee-havenstad voor het voetlicht brengt.

In Constanta spreekt de staatssecretaris, aan boord van het Nederlandse marineschip HMS Johan de Witt, over de ontwikkeling van de haven en de versterking van de binnenvaart. De Roemeense president Basescu en minister
Berceanu van Transport en Infrastructuur zijn aanwezig op de conferentie, die is georganiseerd door het European Gateways Platform, waarin de Nederlandse maritieme sector is gebundeld.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer