Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Probleemschip Alkor klaar voor vertrek

AMSTERDAM

Het vrachtschip Alkor uit de Oekraïne zal deze week, na een half jaar aan de ketting te hebben gelegen, Amsterdam gaan verlaten. Een nieuwe bemanning is ingevlogen. Daarmee komt een einde aan zes maanden financieel getouwtrek rondom het schip in de Suezhaven.

1 / 1
Probleemschip Alkor klaar voor vertrek

Probleemschip Alkor klaar voor vertrek

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook