Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Gasolieprijs stijgt na drone-aanval

Deventer

De gasolieprijs steeg maandag 16 september met 60 dollar per ton na de drone-aanvallen op olie-installaties in Saoedi-Arabië. Verwachting is dat het transport van olie- en olieproducten mede door de hogere prijs voorlopig op een lager pitje wordt gezet. In de droge lading is het nog steeds geen drukke markt. Vooral in Rotterdam en omgeving is het ladingaanbod mager.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.