Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Futuristisch opleidingsschip STC in aanbestedingsfase

GORINCHEM

STC Group heeft dinsdag 7 mei op de beurs Maritime Industry feestelijk het aanbestedingstraject voor het nieuwe opleidingsschip Ab Initio geopend. ‘Een hardstikke mooi project voor de hele school’, zei Astrid Kee, lid college van bestuur van de maritieme opleidingsgroep.

1 / 1
STC-bestuurder Astrid Kee is op zoek naar een werf voor de bouw van het nieuwe opleidingsschip Ab Initio. Met een gevuld glas en gebak gaf ze op Maritime Industry de aftrap voor het aanbestedingstraject. (Foto Dirk van der Meulen)  

STC-bestuurder Astrid Kee is op zoek naar een werf voor de bouw van het nieuwe opleidingsschip Ab Initio. Met een gevuld glas en gebak gaf ze op Maritime Industry de aftrap voor het aanbestedingstraject. (Foto Dirk van der Meulen)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.Teunisse

    Vietnam is goedkoper. Damen laat er bouwen.

  • A. Elzinga

    vast wel een of andere Chinees die wil….

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.