Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Topside trafoplatform van Borssele Alpha naar zee

SCHIEDAM

Met platformtrailers van Mammoet is op de HSM-werf in Schiedam de 3700 ton wegende bovenbouw van het Borssele Alpha transformatorplatform op de ponton Wagenborg Barge 7 gereden. Het is één van de grootste topsides in haar soort ter wereld.

1 / 1
Load-out van de Borssele Alpha topside bij de HSM-werf in Schiedam. (Foto PAS Publicaties)

Load-out van de Borssele Alpha topside bij de HSM-werf in Schiedam. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.