Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe PD-105 Turma Nova half juni in de vaart

STELLENDAM

Half november 2019 arriveerde het casco van de twinrigger/flyshooter PD-105 Turma Nova bij Maaskant Shipyards in Stellendam. Om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen, trof Maaskant in maart reeds maatregelen door een 2-ploegendienst in te voeren. Daardoor is de vertraging tot een minimum beperkt gebleven. Deze maand zullen de laatste puntjes op de i gezet worden. 

1 / 1
De PD-105 aan de steiger van Maaskant Shipyards. (Foto W.M. den Heijer)

De PD-105 aan de steiger van Maaskant Shipyards. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook