Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Vis en visserij verdienen veel meer aandacht’

STELLENDAM

Vis en de visserij verdienen veel meer aandacht, stelt de Stichting Verbreding Visserij Goeree-Overflakkee. Binnenkort begint De Week van De Goereese Vis (30 augustus t/m 7 september). Het culinaire visfestijn ‘Vis uut ’t vuustje’ vormt 24 augustus de aftrap. Maar als het aan de organiserende stichting ligt komen er het jaarrond promotie-activiteiten.

1 / 1
Visserman Hans Tanis van de GO-37 en zijn vrouw Evelien (en zoons Sem en Luuk) laten graag zien wat de Noordzee aan heerlijk voedsel oplevert. (Foto SVVG)

Visserman Hans Tanis van de GO-37 en zijn vrouw Evelien (en zoons Sem en Luuk) laten graag zien wat de Noordzee aan heerlijk voedsel oplevert. (Foto SVVG)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook