Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

VisNed stomverbaasd over quotumverlagingen 2020

Urk

De vangstquota voor de belangrijkste soorten voor de Nederlandse visserij moeten omlaag. Dat is het advies van de Internationale Raad voor Onderzoek der Zee (ICES) voor het komende jaar. De organisatie neemt jaarlijks zo’n 20 vissoorten in de Noordzee onder de loep. De Europese Visserijministers nemen het advies mee in de vaststelling van de vangstquota voor het komende jaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook