TX 29 vist stoffelijk overschot op

In de nacht van maandag op dinsdag 2 april werd door de Texelse kotter TX 29 een stoffelijk overschot opgevist op de Noordzee.

De Helena Elizabeth van de familie P. Drijver en Zonen meldde de vondst aan de Kustwacht, waarna de KNRM van Den Helder met de Joke Dijkstra uitvoer om het nog onbekende lichaam (zuidwestelijk van Texel) over te nemen. De TX 29 vervolgde daarna zijn visweek. (BK

TX 29 vist stoffelijk overschot op | Schuttevaer.nl

TX 29 vist stoffelijk overschot op

In de nacht van maandag op dinsdag 2 april werd door de Texelse kotter TX 29 een stoffelijk overschot opgevist op de Noordzee.

De Helena Elizabeth van de familie P. Drijver en Zonen meldde de vondst aan de Kustwacht, waarna de KNRM van Den Helder met de Joke Dijkstra uitvoer om het nog onbekende lichaam (zuidwestelijk van Texel) over te nemen. De TX 29 vervolgde daarna zijn visweek. (BK